maanantai 27. lokakuuta 2014

REISSUKUVIA VIIMEINKIN


Heh, postaus reilut 2 viikkoa myöhässä suunnitellusta ajankohdasta, mutta mitäs pienistä. :'D Nyt heti alkuun selvennykseksi niille, jotka eivät ole edellistä postausta lukeneet, että olin (perheen kanssa) viikon Kreetassa. Oli aivan mahtava reissu ja sää suosi - jonka seurauksena kuviakin tuli räpsittyä reilumman puoleisesti. Tytöistä mukaan pääsivät siis Cecilia (kuten näkyy) sekä Fransisca, jonka matkakuvista ajattelin tehdä erikseen toisen postauksen, kun en halunnut tästä tehdä kovin pitkää.

 Mun nukkeinto on edelleen korkealla erityisesti tuon matkan sekä muiden blogejen & flickerin seuraamisen ansiosta ja oon saanut tehtyä jonkin verran uusia vaatteita sekä päässyt perille siitä, mitä haluan jatkossa ns. nukke-elämältäni. Seuraavasta postauksesta mä en uskalla luvata yhtään mitään, katotaan nyt, mutta lupaan yrittää parhaani, ettei sen ilmestymiseen menisi ainakaan kuukautta enempää.

2 kommenttia:

  1. upeita kuvia, oli varmaan kiva matka n w n nyt kaduttaa etten itte ottanu nukkee mukaan kreikkaan :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos iida.♥ jep olihan tuo. :3 ja ite ainakin tykkään melkeenpä eniten juurikin ulkomailla kuvaamisesta; valo on yleensä aina parempi, fiilis paljon kiireettömämpi ja joka kerta aivan uudenlainen kuvausympäristö. mutta seuraavalla matkalla sitten. :D

      Poista