tiistai 17. helmikuuta 2015

AURINGON LAPSI
Nyt kyllä hävettää, mun viime postauksessa mainostamasta nukkeinnosta ei oo kyllä näkynyt vilaustakaan täällä blogin puolella. Ja jos nyt tarkkoja ollaan, niin ei kyllä liiemmin "oikeassa elämässäkään". Kiirettä on siis pitänyt.
 Nämä kuvat voisivat keväisen valaistuksensa puolesta olla aivan hyvin vaikkapa eilen napsittuja, mutta pysytään nyt rehellisinä, viime viikon puoleltahan nämä ovat.
 Ja ei sen puoleen, en mä eilen [tai tänäänkään] olisi juurikaan kyennyt kuvailemaan, sen verran tehokasta jälkeä mahalasku suksien kanssa teki. :D

Mulla on tää viikko hiihtolomaa, mistä oon kyllä huippu iloinen. Kunhan tästä tarpeeksi tokenen, pääsen ompelemaan tytöille kesä- ja miksei tietysti myöskin talvivaatteita, ideoita olisi jo ihan kivasti.
 Lisäksi nukkehyllyn suursiivous & remontti, joka on ollut jo pian parisen kuukautta vaiheessa, pitäisi saada loppuun.

Vielä tähän loppuun täytyy sanoa, oon järjettömän rakastunut Kastanjaan, edelleenkin.♥ Ei tämä uusi tulokas kuitenkaan muita ole syrjäyttänyt, kahdesta peräkkäisestä postauksesta huolimatta.

8 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia *Q* ♥ nätti valoisuus :3

  VastaaPoista
 2. waah tosi ihania kuvia *u* ♥

  VastaaPoista
 3. Auringon lapsesi on kyllä varmasti kaunein näkemäni Classical Queen ikinä <3 varsinkin toi kolmas kuva on tosi kaunis, siinä aurinko tulee ihanasta kulmasta ja tykkään tosi paljon ton kuvan keväisistä ja punertavista väreistä :-) Ja en kyllä yhtään ihmettele että miksi oot rakastunut Kastanjaan, noin upea kun hän onkin !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos älyttömästi ihanasta kommentista Moottinen.♥ ;__; Haha, hymyilen täällä vaan ittekseni kun luen sun kehuja, piristit suunnattomasti päivääni. :'3

   Poista
 4. Aww, ihanan värisiä kuvia ♥ >u< Kastanja on kyllä ihan hirmuisen söpö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, kiitos Fondue ihanaisesta kommentista! :'3

   Poista