keskiviikko 2. syyskuuta 2015

HETKIÄEnemmän tai vähemmän satunnaisia räpsäisyjä, pienen tai suuren työn tuloksia, turhia ja tärkeitä hetkiä tallenettuna kameran muistiin ja mun verkkokalvoille.
 Sä et tiedä tarinaa kuvan takaa, usko tai älä, se menettäisi merkityksensä jos mä kertoisin sen sulle. Keksi se siis itse. 


Ja niin, as u can see, ulkoasun sommittelu muuttui ja kuvat suurenivat. Muokkailen lähiaikoina vanhojen postausten kuvat saman kokoisiksi.

12 kommenttia:

 1. ihanan tunnelmallisia kuvia ♥

  VastaaPoista
 2. Ihananmahtavia kuvia :3!

  http://hirvioidentalo.blogspot.fi/ <-- uusi postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos. <3 Käyn katsomassa blogiasi. (:

   Poista
 3. Pidän kovasti vikasta kuvasta. :)

  VastaaPoista
 4. Oi sulla on niin ihania nukkeja ♥

  http://mononoawarae.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia, kirjoituksesi postauksen lopussa on myös kaunista luettavaa!

  Suosikkini näistä on varmaankin tuo ensimmäinen kuva, Cecilian asento ja hämärä värimaailma tuovat mieleeni vanhat, polaroid-kameroilla kuvatut taidevalokuvat. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että sä jaksatkin aina kommentoida.♥ Kiitos tuhannesti, oli mahtavaa että mainitsit just ton tunnelmallisuuden, sen toivoinkin välittyvän. :3

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia! *3* Kuvakulmasi ovat TOSI ammattimaisia, ja nukkesi ovat liian täydellisiä! Olisiko sinulla mitään kuvausvinkkejä? Tai olisiko sinulla aikaa vilkaista blogiani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, kiitos Allison.♥ :o Teit kyllä mut niiiin onnelliseksi kommentillasi, kiitos. Tuun tottakai kattomaan blogiasi ja katon jos osaisin jotain vinkkejä heitellä. (:

   Poista