keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

METSÄNPEIKKO

 Rilla on täällä taas, vähintään vuosi siinä menikii etten pikkuista kuvaillut. Peruukki- ja vaateongelmat oli varmaan suurin syy, oikeestaan olin jo varma Rillan myymisestä mut sit jotenkii rakastuin tohon pieneen kokoon ja söpöön ilmeeseen uudelleen. Vaatevarasto on vieläkii aika onneton, pitäis varmaan taas alkaa ompelemaan. Hätävaraperuukki kumminkii tuli jäädäkseen, toi peikkomainen olemus on mun mielestä hurjan söpö.

6 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen <3 Jos olisit ollut myymässä, täällä yksi innokas ostaja xD voisi sanoa, että minipullippeilen, sillä isoja minulla ei ole, mutta viides minipullip on jo matkalla :3 Sen tilaaminen kyllä kohensi pullipintoa, vaikka nää säät latistaa... Ja näiden vaatevarasto on kyllä oman tekemisen varassa xd Mut kiva kuulla, et innostus heräsi! Sulla on kuule ihan sika söpö metsänpeikko, oon kade!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä tietää jos tulevaisuudessa suunnitelmat muuttuvat. :D Oi onnea uudesta nukesta, oon kyl samaa mieltä et tilaukset kyllä nostaa intoa. :) Kiitos tosi paljon! <3

   Poista
 2. On kyllä aivan ihana pikku peikko :3 Todella kauniisti osaat häntäkin kuvata <3

  VastaaPoista