AuroraKuka tätä blogia oikeastaan pitää?

Tälläinen 15 v/-99 synt. ikuista identiteettikriisiä poteva tyttölapsi, wannabe maailmanparantajaituhippi, lukutoukka, kotikissa, perfektionisti, pullipisti - as u can see -, toivottavasti vielä joskus koiranomistaja, yliromanttinen, ainakin omasta mielestään empaattinen sekä paljon paljon muuta.

Ja erehdysten välttämiseksi, Aurora ei ole siis mun "oikea" nimi, vaan kolmas.

Eräänlaista stereotyyppistä pullip -harrastajatyyppiä mä en edusta oikeastaan lainkaan. Manga, anime, Japanifanitus, cosplay ja muut vastaavat eivät ole mun juttuja, sen oon kantapään kautta oppinut. Harrastukseni alkuaikoina eli about vuonna 2011 pikku-Aurora kuvitteli noiden edellämainittujen ominaisuuksien olevan lähes "pakollisia" jos aikoo pullip-piireihin päästä. No, mulla oli kirjahylly täynnä mangaa, Rilakkuma -kamaa kertyi, suunnittelin ostavani joskus lolitavaatteita jne.
 Tästäkin vaiheesta - luojan kiitos - päästiin, koska aika epätoivoistahan se oli.
Ei mulla siis oo nykyäänkään mitään tälläisiä Japani -henkisiä ihmisiä vastaan, vaikka harvemmin tietysti niitä yhteisiä puheenaiheita löytyy.

Ulkonäöstä vähäsen. Mua on siunattu huimalla 161 cm :llä, hiuksista löytyy pituutta sitten senkin edestä, aivan alaselkään ylettyvät ja ovat väriltään... no, kauniisti sanottuna kypsän viljan väriset, kuten mun kummi luonnehti, mutta yhtä hyvin noita voi kutsua sellaisiksi varsin suomalaisella tavalla tummuneiksi blondeiksikin. Silmät on sini-harmaa-vihreät, valaistuksesta riippuen.

Sitten vielä vähän lisää tästä kieroutuneesta luonteesta. Oon käsittääkseni varsin optimistinen ja elämänasenne ihan kohdillaan. Kamalan sosiaaliseksi ei mua kyllä hyvällä tahdollakaan voi kutsua, ennemmin erakko. Viihdyn erittäin hyvin yksin, mutta kyllä kavereidenkin kanssa vietetty aika on tärkeää ja perhe [eli vanhemmat, oon ainut lapsi] ovat se elämän tärkein juttu. 

Musiikkimaku on suht laaja, voin kuunnella iskän kanssa -50 -luvun iskelmää tai popittaa täysillä dupsteppiä, mielialasta riippuen. Tällä hetkellä mulle tärkeitä artisteja/bändejä ovat kuitenkin mm.: Olavi Uusivirta, Marina and the Diamonds, Kerkko Koskinen Kollektiivi, Scandinavian Music Group, Anna Puu, Lana del Rey, Sallan ja Miron matka maailman ympäri, Joan Baez ja  Haloo Helsinki!.

Kirjoista taas nämä teokset tulee ovat ehkäpä niitä rakkaimpia:  Rauha S. Virtasen "tyttökirjat", Isabel Allenden Eva Luna, Hilja Valtosen kirjat, Maria Langin dekkarit, Mika Waltarin Suuri Illusioni, Komisario Palmut sekä koko muu tuotanto, L.M. Montgomeryn romaanit, Laila Hietamiehen Kannas -sarja, Enni Mustosen Paimentyttö ja Astrid Lindgrenin Saariston lapset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti